top of page

Månadens ledare - Augusti


Första ledaren ut för vår återkommande serie här på sidan är ingen mindre än vår kassör och eldsjäl Rebecca Lundberg.

Namn: Rebecca Lundberg

Ålder: 24 år

Längd: 163,5

Ögonfärg: Blå

Favoritsport: Gymnastik

Starten på en lång resa

Rebecca blev ledare som många andra när hon började 7:e klass för att hon tyckte det “verkade roligt”. En aktivitet Rebecca var ledare för under högstadiet var Dans, hon sommarjobbade även och hjälpte till att erbjuda Gymnastikskola för barnen.

Efter högstadiet

Efter 3 år som ledare i Vislanda Skol IF ville inte Rebecca eller hennes kamrater riktigt släppa föreningen och skapade det som vi alla känner till idag, PRO-gruppen. Som även då var styrelsens förlängda arm.

Styrelsen

Rebecca sitter just nu i Styrelsen som kassör och lärdes upp till detta för ungefär 5 år sedan. Hon har skött uppgiften bra och sitter därför kvar än idag. Förutom kassör är Rebecca även medlemsansvarig och delvis informationsansvarig i föreningen. Hon sitter även med i Kronobergs skolidrottsförbunds styrelse.

Rebeccas liv idag

Idag studerar Rebecca sista året på Coaching and Sports Management på Linnéuniversitetet i Växjö och hoppas få jobb inom branschen och gärna jobba med projekt då det är en arbetsform hon tycker om. För någon månad sen arrangerade Rebecca VislandaTrippeln som ett projekt för utbildningen och det blev en mycket lyckad dag! (länk till hemsidan)

Gymnastik är också en stor del av Rebeccas liv där hon spenderar 3 kvällar i veckan med att lära ut gymnastik till ungdomar och barn. Hon sitter även med i Vislanda Gymnastikförenings styrelse där hon är ledamot.

This or That

Bil eller tåg → Rebecca tänker miljösmart

Ketchup eller Lingonsylt

Choklad eller Vanilj

Katt eller Hund

Vår eller Höst

Rödbetor eller broccoli

Ord som beskriver Vislanda Skol IF bäst:

Utveckling


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page