top of page

Höstlovsuppdatering


Trippelboll, spelkväll, biovisning och aktivitetsparken börjar växa upp ur marken. Här kommer en liten sammanfattning från förra veckan.

Vi startade höstlovet med en fredagskväll i sporthallen och med trippelbollsturnering. Upp mot 30 personer deltog i tre olika lag och spelade innebandy, fotboll och volleyboll. Det bjöds på hamburgare för att fylla på energidepåerna och det vinnande laget kunde gotta sig i godis efter vinsten.

På onsdagskvällen öppnade vi upp på fritidsgården och bjöd in till spelkväll. Tyvärr var det inte så många ungdomar som dök upp, men vi som var där åt oss mätta på popcorn och chips, spelade MarioKart, pingis och musikquiz. Supermys!

På torsdagen slog vi upp dörrarna till Biopalatset och 17 barn stod förväntansfulla med biljetterna i högsta hugg. Bion som visades var Husdjurens hemliga liv.

När det gäller vår aktivitetspark så hade vi byggmöte på tisdagen och har fått datum för slutbesiktning vilket nu beräknas till 1 december, något som vi hoppas kommer hållas. Kritiska momentet som ligger är vår gummiasfalt men det ska nog lösa sig. Vi började också sälja kvadratmeterna på arenan till er privatpersoner och sålde 65 stycken i onsdags vilket innebär att det finns 735 stycken kvar. Under "Aktivitetsparken" på förstasidan till höger så kan man läsa lite kring projektet och också se hur ytan förvandlas blå. Där kan du också se hur man gör för att vara med och stötta projektet.

En annan kul grej kring parken är att ni nu kan börja se parken växa upp från marken. Det kommer gå snabbt nu!


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page