top of page

Styrelsenytt #2


Det händer mycket här i Vislanda skol IF och här kommer en liten sammanfattning från förra styrelsemötet!

När vi hade årsmöte i våras så tillsattes inte alla platser i styrelsen och en vakant plats reserverades till styrelsen att tillsätta under hösten 2017. Nu är den fylld, och som ni kunde läsa i "månadens ledare - oktober" så är det ingen mindre än Emil Salomonsson som har fått en plats som ledamot i Vislanda skol IFs styrelse.

Den 15-16 december så kommer vi tillsammans med Mohedaskolans IF och Hagaskolans IF åka på en liten planeringskonferens till Malmö. Från Vislanda skol IF så kommer styrelsen åka tillsammans med ett gäng från vår PRO-grupp och ett gäng av ledarna. Exakt vad som kommer diskuteras är inte klart men vi hoppas kunna påbörja någon form av litet samarbete med de andra skolidrottsföreningarna i kommunen.

Innebandyturneringen är bokad till den 20 december. Här hoppas vi på en glädjefylld dag med mycket skratt och fair play. Alla klasser har en eller två klassrepresentanter och dessa kommer få en inbjudan till ett möte med Micke angående planeringen av turneringen.

För er som använder vårt gym så har vi just nu två löpband där inne som inte helt fungerar som dom ska. Vi jobbar på att laga dessa och har en snubbe som kommer komma och kolla på dessa i veckan. Utifall de inte går att laga så får vi börja kolla på marknaden efter nya löpband. Vi tycker det är väldigt kul att vi börjar få igång mer verksamhet där och hoppas att ni som är där tycker det funkar med!

Det är julskyltning i Vislanda den 3 december och då planerar vi som vanligt att vara på plats, och självklart hoppas vi att alla ni kommer ner och myser med oss! Vi kommer som tidigare år bjuda på fiskedamm för alla barn, men i år kan man självklart också köpa kvadratmeter i parken och ställa frågor och funderingar som man kanske har.

En annan aktivitet som ska börja diskuteras är en sportlovsresa till Hestra. Här kommer vi ha diskussion med de andra skolidrottsföreningarna och fritidsgårdarna för att kunna som förra året göra det i samarbete med varandra. Mer info om det kommer, så håll utkik om du gillar skidåkning!

/Styrelsen


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page