top of page

Styrelsenytt #4


Planerade aktiviteter och andra viktiga datum uppgår just nu med 33 punkter på föreningens årshjul kollat på januari t.om. juni. Styrelsen är pepp på en fullspäckad vår och idag hade vi första styrelsemöte, nedan följer en liten sammanfattning på vad som diskuterades.

Vi gick igenom årshjulet tillsammans och hittar aktiviteter som innabandyturnering för 4-6, volleyboll-, fotbollsturnering samt friidrottsdag och handikappdag för högstadiet, lovaktiviteter på sport- och påsklov så som trippelbollsturnering.

Vi kommer även i år erbjuda sommarprao och sommarjobb i Vislanda Skol IF för elever i årskurs 8 - gymnasiet. Dessa kommer hålla i vår sommaridrottsskola samt jobba som vaktmästare på skolan.

Det kommer påbörjas ett arbete kring den turneringsverksamhet som bedrivs för högstadiet där det nu finns tankar om att omorganisera dessa lite och hur priser delas ut. Detta är ett arbete där vi hoppas kunna komma fram till bästa modellen tillsammans med eleverna på högstadiet.

elevens val under våren kommer Emelie Pettersson stå som lärare. På mellanstadiet kommer vi ha en grupp elever som kommer få utbildningen Unga leder Unga; förhoppningsvis fastnar dessa elever för ledarskap och att de vill fortsätta i vår verksamhet som ledare när de börjar 7an. På högstadiet ska vi erbjuda projektledning där eleverna ska få chansen att vara med och planera upp dagar som handikappdagen och vår planerade hälsomånad. Kul!

Under resan till Malmö så bestämdes det att det samarbete skulle påbörjas mellan de tre skolidrottsföreningarna i Alvesta kommun. Csaba och Ebba har nu skickat inbjudan till ordförande och vice ordförande i Hagaskolans IF och Mohedaskolans IF, vi ser fram emot att se vad detta kan leda till!

/Styrelsen


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page