top of page

Månadens ledare - Januari


Namn: Charlie Kalin

Ålder: 13år, fyller 14 i augusti

Längd: 165 cm

Ögonfärg: Blå-grön

Favoritsport: Fotboll, simning och slalom

Skol IF:

När Charlie började årskurs 7 så valde han att gå ledarskap på elevens val. Detta innebär att man får en unga-leder-unga utbildning under skoltid, något som Vislanda Skol IF har lyckan att bedriva som ett val på skoltid. Utbildningen i sig valde Charlie för att han såg nyttan i att lära sig kring just idrott, barn och ledarskap.

Idag är Charlie en av ledarna för Lek och stoj och det roligaste i ledarskapet är att få se barnen ha roligt. Att tillsammans bygga upp banor och lekar tillsammans för att sedan se glädjen det ger. Det jobbigaste och svåraste är att få alla barnen att lyssna och även ibland hur man ska förklara lekar och aktiviteter som ska genomföras.

Lite mer om Charlie:

Hjälpsam, pålitlig och djurälskare; så skulle Charlie själv beskriva sig med tre ord. Roligaste ämnet i skolan är Svenska då det finns ett stort intresse för att skriva, läsa, prata och utvecklas språkligt.

På fritiden är det fotboll, ridning, djur och kompisar som gäller, men självklart en del pluggande som behöver göras med.

När det gäller ledarskapet och Skol IF så är det just nu något som Charlie tycker är kul, och sålänge det förblir så så vill han fortsätta som ledare så länge han har möjlighet; något vi självklart hoppas på!

This or that?

Potatis eller makaroner

NO eller SO

Hund eller katt

Solsemester eller skidresa

Blyerts eller bläck


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page