top of page

Styrelsenytt #7


Späckat schema, många roliga aktiviteter framför oss. Viktiga datum att skriva upp i din kalender. Läs vidare och se vad vi snackar om just nu.

Veckan innan påsklovet bjöd på både Volleybollturnering och Skollopp. I år testade vi något nytt på turneringen, vi körde tre planer och alla mötte alla. Något som visade sig fungera väldigt bra! Vinnare av turneringen blev 9B med de andra två 9orna tätt efter. 8C tog hem segern för bästa utklädnad med temat 50-tal. Kul! Skolloppet arrangerades genom Team Rynkeby där eleverna i mellan- och högstadiet sprang/gick en runda på 650 meter under 30 minuter för barncancerfonden. De hade fått samla in sponsorer som exempelvis betalade 5kr/varv för en viss person. En bra dag som vi nästa år också drar med lågstadiet på.

Hälsomånaden som vi tänk ha i maj fortsätter planeras. Vi hoppas på en positiv inställning till detta och att många elever väljer att vara med. Kanske till och med en del föräldrar som vill vara med och bli lite mer hälsosamma?

Sommarlovet kommer inledas med Idrottsfritids. Ett samarbete med Vislanda-Blädinge församling där vi kommer testa på olika idrotter, pyssla, testa på friluftsliv med chansen att sova över i tält. Det kommer vara 60 barn med under 6 dagar, vi är taggade! Platserna är redan nu fyllda.

Aktivitetsparken Vislanda fortsätter snart sin väg mot en färdig aktivitetsyta. Datum att skriva upp är 2 juni, för då kommer vi bjuda in till invigning.

/Styrelsen


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page