top of page

Styrelsenytt #9


Taggade på nytt läsår och massa nya aktiviteter!

Idag träffades styrelsen igen efter sommaren. Under sommarlovet så har vi arrangerat sommaridrottsskola, väldigt lyckat arrangemang med 60 deltagande barn och 8 sommarjobbare som gjorde ett grymt jobb. Det blev 6 dagar av glädje! Vi arrangerade även VislandaTrippeln nu i helgen där 95 av 104 deltagare dök upp och genomförde loppet. Mycket publik, perfekt väder för deltagarna och kiosken sålde massvis. Även om vi redan fått lite små att tänka på punkter så kommer det skickas ut en utvärdering till alla deltagarna för att vi ska kunna förbättra det ännu lite till.

30 augusti bokas in för ledarmöte där vi ska diskutera och ta fram ett schema för hösten. Då detta blir lite sent så kommer aktiviteterna i år sätta igång vecka 37.

12 september är det dags för Skoljoggen. F-3 springer i elljusspåret, 45 minuter. 4-6 springer i elljusspåret, 60 minuter. Högstadiet väljer 5,5 km eller 9 km. Det kommer va klasstävling både i själva loppet men även en panttävling där alla pengar går in till springslanten.

29 september så är det dags för idrottens dag night event här i Vislanda. Det kommer finnas massa prova-på och Skilltwins kommer och visar upp sig. Information kommer komma ut, men detta vill ni inte missa!

I övrigt så kommer det bli en innebandyturnering för högstadiet i december, höstlov v.44 med massa kul aktiviteter.

/Styrelsen


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page