top of page

Styrelsenytt #10


Veckans första dag är slut och styrelsen har under eftermiddagen suttit ner och utvärderat verksamhetens start samt uppdaterat oss om läget framöver, för ni har väl inte missat helgens händelser? Läs vidare och uppdatera dig du med!

Till en början så kan man väl säga att vi har haft en bra terminstart. Många nya unga ledare som valt att gå unga-leder-unga utbildning på elevens val samt då även börjat ha aktiviteter hos oss. Superkul! På många av aktiviteterna har det varit god uppslutning av barn. Ju fler desto roligare!! Nu börjar bara arbetet för att få in lite medlemsavgifter.

För någon vecka sedan så arrangerade vi skoljoggen för alla klasser på skolan. Många deltagande barn och ungdomar. Lite halvtaskigt väder för de som fick vattenstation som sin uppgift men perfekt för löparna. Extra imponerade av en del på mellanstadiet som under sina 60 minuter sprang 7 varv i spåret, en sträcka på över 8 km.

Nu på lördag är det Idrottens dag (night event) här i Vislanda. SkillTwins, youtubekändisar kommer och besöker oss samt Björn Eriksson, riksidrottsförbundets ordförande. Detta är en väldigt stor händelse och vi hoppas på bra uppslutning. Se mer information på facebook samt i kommande hemsideuppdateringar.

Höstlovet närmar sig snabbare än väntat och det är något som vi måste börja planera snart. Vissa aktiviteter är redan planerade och preliminärbokade. Jump, lufttivoli, Boda Borg och paintboll är några tankar som finns. Håll utkik!

Styrelsen planerar att åka på styrelseweekend i november för att fortsätta någon form av utvecklingsarbete för att hela tiden hitta sätt att underlätta både för oss själva och våra ledare och aktiva. Vi har även nu redan bestämt att ha en ledarkväll den 6 januari, en eftermiddag som vi hoppas alla våra ledare kommer vilja delta på och längta till.

/Styrelsen


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page