top of page

Tack för ett underbart lov!


Fantastiskt! 46 barn med till JUMP i Malmö, 202 barn aktiva under lufttivolit, 48 ungdomar från Grimslöv och Vislanda till Boda Borg, 10 barn testade på Ukulele, 30 barn dansade, 54 barn deltog på vårt magiska disco och 13 ungdomar fick testa på paintball!

Vi startade upp måndagen med en tidig samling vid aktivitetsparken för att vid 08.15 stiga på bussen och köra iväg mot Malmö. 4 personal hade med sig 46 trötta med taggade ungdomar ner till JUMP för två timmars hoppande på trampoliner och badande i skumgummigropar. Hemma i Vislanda igen vid 16.45 med ganska hela barn. Lite småont i kroppen hade nog de flesta efter allt hoppande.

07.30 började hoppborgarna ta plats i sporthallen. En 24 meter lång hinderbana, ett lekland, två "vanliga" hoppborgar, en hoppborg med diskolampa och musik, en för kuddkrig samt en 4 meter hög rutschkana. 10.00 stod fritidshemmet och ryckte i dörren. Efter 5 timmar i ljudet av fläktar så kan vi nöjda säga att vi haft 200 barn på besök och att vi skulle få träningsvärk efter allt hoppande.

Onsdagen skulle bjuda på läskigheter i Sävsjö tillsammans med fritidsgårdarna. 48 ungdomar från Vislanda och Grimslöv samt ett gäng från Alvesta och Moheda steg innanför dörrarna på Boda Borg vid 15.00. Något som några ångrade efteråt. I halloweentider så spökar det på stället och en del av ungdomarna tyckte detta var väldigt läskigt. När vi åkte hemåt igen vid 20.00 så hade alla i alla fall vågat testa några questar och alla hade fått i sig mat i form av Tacobuffé.

De yngre barnen hade Ukulelelektion på hemmaplan. Andree lärde ca 10 barn att spela, vilka också körde lite uppvisning under fritidshemmets mellanmål. Trevligt! Nu får vi se hur många Ukuleleproffs vi har innan jul.

På torsdagen hade vi Kulturama på besök. Ca 30 barn dansade runt i danssalen och fick testa på bland annat dansstilen streetjazz.

När fredagen kom så var det dags för disco, inte vilket disco som helst, utan ett MAGISKT disco! Magic Markus kom och under 30 minuter hade vi 54 gapskrattande barn i sporthallen. Han var grym! Därefter fick barnen dansa runt under skenet av våra färgglada strålkastare och i fäktandet med ballonger som de också fått av vår magiska gäst och i härlig musik.

När kvällen kom så gjordes hallen om till ett krigsfält för då var det dags för de äldre ungdomarna i högstadiet att få testa på paintball. 13 ungdomar dök upp och fick alla testa på att känna pulsen slå när man försöker skjuta ut det andra laget och samtidigt akta sig själv.

Tack för en underbart rolig vecka!

/Vislanda Skol IF, Vislanda Fritidshem och Vislanda Fritidsgård


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page