top of page

Månadens ledare - September


För september blev Rebecca och Emelie utvalda till månadens ledare. För deras arbete med både VislandaTrippeln i Augusti och engagemanget inför och under Idrottens dag night event den 29 september.

Rebecca och Emelie jobbar på Vislandaskolan. Emelie som idrottslärare och fritidspersonal, Rebecca som fritidsledare och vuxenstöd i Skol IF. Tillsammans har dessa två närmare 25 års erfarenhet och engagemang i föreningen. Båda valde att gå med i föreningen för att det verkade som en kul grej och deras intresse för idrott fanns där sedan tidigare. De båda anser att de är den situationsanpassade ledaren då de med sina år på nacken lärt sig hur man kan agera i olika situationer och vad olika situationer kräver. Det bästa med att vara ledare tycker dom är att se utveckling hos barnen, både socialt och fysiskt och att se glädjen som idrotten ger till barnen och ungdomarna. De är övertygande om att det inte finns något som är sämst med att vara ledare men överrens om att det ibland kan kännas stressigt då de allra flesta uppdrag är ideella.

Utöver jobb och Skol IF så är båda ledare i Vislanda GF samt hjälper till lite i Damklubben i Vislanda IF. Den tid som finns kvar spenderas ofta i soffan, just nu med Gilmore Girls på TVn och en skål naturchips med dipp (båda med dillsmak såklart!).

Dolda talanger? Emelie är grym på att baka kladdkaka.

5 snabba:

Ögonfärg: Blå och Blå

Favoritfärg: Blå och Grön

Längd: 1,64 och 1,68 meter höga

Bästa sporten: Gymnastik och Skolidrotten

Sämsta sporten: Kolla på biljard på tv.

This or That:

Chips eller Godis

Film eller Serier

Skidsemester eller Solsemester

Påsk eller Halloween

Läsk eller Saft

Youtube eller Netflix


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page