top of page

Lyckad ledaraktivitet


Att testa något helt nytt kan vara ganska skrämmande men det kan också visa sig att det är en aktivitet som du absolut inte hade velat missa, så kände nog många i tisdags när vi var och testade på skateboard.

Smålandsidrotten har fixat ännu ett sätt att stötta barn- och ungdomsidrotten och nu genom något som kallas Ledarcoacher. Man ansöker om att vara med, och självklart hoppade vi på tåget. Vi hade vår första ledarkväll i tisdags för att påbörja en utvärdering av verksamheten men även diskutera olika frågor för att få igång tankeverksamheten i våra unga ledares huvuden. I tisdags hade vi som utgångspunkt de föreläsningar som styrelsen fick lyssna på under Styrelse Weekend för några veckor sen.

Vi passade även på att besöka Växjö Skatehall och VXOSK8 där vi fick en timme av nästan bara skratt. Av våra 22 ledare som var i stort sätt alla väldigt skeptiska inledningsvis, vi skulle ju typ dö?! Men efter en timmes åkning så kan vi väldigt lätt säga att det var en uppskattad aktivitet och många som skulle vilja åka dit igen. KUL!

Nu ska vi fortsätta arbeta vårt arbete och nästa ledarkväll blir den 6 januari då vi också kommer kolla över schemat inför våren.

IN OCH KIKA PÅ VÅR INSTAGRAM @VISLANDASKOLIF FÖR ATT SE EN LITEN FILM FRÅN TISDAGENS ÅKNING. GLÖM INTE KLICKA PÅ FOLJ OCKSÅ.

/Vislanda Skol IF


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page