top of page

Isen är öppen!!


25 januari 2018 - isen för året är invigd!

Klockan 06.00 stod första ungdomarna med skridskorna påsnörade på isen och redo för åkning. Det känns helt fantastiskt att vi har möjligheten att kunna erbjuda en så underbar aktivitet som en skridskobana till våra barn och ungdomar under den kallaste tiden på året, och att det är så uppskattat! Tänk er själva när man gått upp någon timme innan jobbet för att ställa sig där med brandslangen och barnen på väg ner till frukosten alla utropar glädje för att isen är påbörjad. "JAAAAA DE SPOLAR IS!!! Kolla kolla, vi kommer få åka skridskor!" Underbar känsla. Nästa fråga som börjar hagla är när är det dags för skridskodisco?

Tisdag den 29 januari bjuder vi in er alla till SKRIDSKODISCO. Vi startar upp vid klockan 18.00 och håller musiken igång till 20.00. Som vanligt står kiosken uppställd för dig som vill köpa dig en korv, dricka eller kanske en chokladboll. Vi delar även upp isen på två så man kan spela lite hockey på ena sidan och fri åkning på andra. Varmt välkomna!

Och återigen, kommer skriva det många gånger. Isen hade varit omöjligt utan underbara människor som hjälper till med spoling både dag och natt.


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page