top of page

En god start på det nya året


Vi har kommit igång och är till och med förbi sportlov och Årsmöten, snart halvvägs till sommarlovet och vi har startat igång året toppenbra. Läs gärna vidare för att se vad planerna är framöver.

2020 startade med en ledarresa till Malmö och som du säkerligen såg på Instagram (för du följer väl oss där) så var det en trevlig resa. Tåg ner, lite ledarutveckling med Lisbeth på plats, Jump eller shopping och första dagen avslutades med mat på Vapiano. Dag två blev det schemasnack inför våren samt lite idéer och tankar kring lovverksamhet och träffar för ledarna.

Schemat har slagit ut i något fint. Vi har aktiviteter mer eller mindre varje dag, det är lördagarna som saknas schemalagt. Med aktiviteten racketsport så har vi till och med lyckats få in lite fler högstadieelever som deltagare, superkul!

Sportlovet slog inte riktigt ut som vi hade hoppats då vi saknade snö men en fullspäckad dag med Wildkids blev toppen trots lite regn och blöt terräng.

Framåt så vet jag att ni väntar och självklart så kommer det till sommaren jobba 8 sommarjobbare hos oss som ska få planera, genomföra och utvärdera Idrottsfritids som vi arrangerar tillsammans med Svenska kyrkan här i Vislanda-Blädinge. Anmälan till detta får ni dock vänta på.

Lisebergsresan är poppis och självklart kommer vi åka även detta året, den 29 maj är planerat så går du i årskurs 6-9 så skriv upp det i kalendern. Anmälan kommer ut i april.

För några dagar sedan så la vi också ut att Vislanda Cykelmästerskap ska genomföras för andra gången och anmälan är öppen, hitta den här eller läs föregående nyhet för mer info.

Föreningen har i veckan haft årsmöte och vet ni vad, vi har en ny ordförande samt några nya ledarmöter. Kika tillbaka om ett tag så kommer det även komma lite presentationer av dessa. Är ni sugna på att läsa verksamhetsberättelsen för 2019 så hittar ni den under "Om föreningen"

Och är du, dina barn eller kanske hela din familj inte medlemmar än? Varför inte klicka vidare här och lösa direkt! Endast 20 kronor/person och termin.

Ses vi inte tidigare så hittar ni oss på Vislanda Marknad den 18 april och säljer hembakt som vanligt.

/Vislanda Skol IF


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page