top of page

Styrelsenytt #13


Fredagens styrelsemöte hölls på balkongen i strålande solsken med kaffe, saft, bullar och kakor framdukat på bordet. Om detta gör att vi är mer effektiva eller inte, det kan vi inte riktigt svara på men det blev ett bra möte, läs gärna vidare!

Förra veckan så hade vi besök av Smålandsposten som intervjuade ordförande Emil Salomonsson och förra ordförande Ebba Holst Vingren. Vi ser fram emot ett fint reportage, håll utkik så får vi se när det dyker upp.

Förra veckan så öppnade vi också anmälan till VislandaTrippeln 2020 som vi självklart håller tummarna för att vi ska kunna genomföra. Nu efter helgen har vi redan 29 stycken anmälda, kul! VislandaTrippeln för er som kanske inte redan vet är ett minitriathlon med 200 meter simning, 1 mil cykel och 4 km löpning. I år är loppet öppet för dig som är född 2007 eller tidigare. Hitta anmälan här.

Hälsomånad i maj. Under två tidigare år så har vi försökt ha någon form av hälsotema i maj månad. I år så kommer denna innehålla försäljning av smoothies, morgonträning med grötfrulle, quiz och tipsrunda för samhället. Den 10e och 24e maj så kommer det bli tipsrunda med fika, vi räknar med ditt deltagande.

Boka in 10 maj, då ska vi städa byn. Vi planerar att arrangera en stor städdag i Vislanda. Det kommer bli tipsrunda, städning, korv och så får vi se. Mer info kommer komma, men boka in 10 maj och bli städhjälte!

Team Rynkebys Skollopp planeras gå den 8e maj. I veckan som kommer så kommer det bestämmas hur och om loppet kommer kunna arrangeras som planerat.

/Styrelsen


Senaste inlägg
Arkiv
bottom of page